RPG şudur:Örnek burda mvp ile r-truth var..Mvp r-truth a WWE kemeri için meydan okuyor(burada gerçekte değil)Konu açıp söylüyor sana meydan okuyorum diye.Kabul ederse bizim rpg görevlilerimiz(SvR 2010'u olanlar ve maç yapmak için gönüllü olan seviyeli arkadaşlarımız.)maçı yapacaklar.Otomatik olarak tabi MVP:CPU R-Truth:CPU şeklinde..Maçı MVP yendi diyelim.Atıyorum 09/02/2010 Maç Sonuçları konusunda MVP vs R-Truth:Winner MVP denecek ve oraya bir foto koyulacak.Ekranınızdan çekip pc ye aktararak Resim koyulmazsa..Bizim görevlilerimiz yapmaz ama tanımayanlar şöyle konuşur:görevli Batistaydı.Yendim belki hani kanıtı ? Resim yok haksızlık..Şeklinde cümleler..Kavga başlangıcı.Bu yüzden resim istiyoruz..Çok şey değil Telefonun BlueTooth u ile örneğin pc ye atın bitti işteNeyse devam edelim.Resmi koyar ve MVP yendiği için WWE Kemeri onda kalır.RPG bu şekildedir..
Bu kıyafet araba falan diyorsun.Nasıl alıcaz ?Kıyafet Mağza,Araba Galeri,Evcil Hayvan Satımı ve Ev Alımı bölümünden satın alabilirsiniz.Bunların fiyatları çok başka tabii.Bir renault toros ile bir
BMW X5 Parası aynı olacak değil.Alınan eşyalar paradan düşülecek.60.000 TL para ile 100.000 TL lik birşey alıp parayı eksilere indirmek diye birşey yok..Örnek 60.000 TL(Sabit)niz var.0.500 lük bir hayvan alırsanız.Hayvanlarıma onun ismini yazıp,paranızdan düşeceksiniz.dediğim gibi yaptınız örn.
Para:60.000(Sabit) silinip
Para:59.500 olacak.Sabit yazısı gidecek..Maçlar yapıp 60.000 a geldiniz örneğin rasgele Genede sabit yazmak yok.Para bi oynadımı daha sabit olmicak.Çokta önemli diil zaten ben sadece söylüyorum.sabit yazsa nolur yazmasa
Soracağınız soruları buradan değilde benim veya diğer adminlerin profile sorarsanız çok sevinirim.